fridajosefin

Alla inlägg under april 2011

Av frida bengtsson - 16 april 2011 19:34

Det blev lite senare än jag trodde. Men nu är jag hemma iaf. Vi spelade 3 matcher idag och det blev oavgjort i alla, så vi gick tyvärr inte vidare till final. Men jag tyckte vi spelade riktigt bra ändå. Nu ska jag och mamma snart äta lite tacos. Sen funderade vi på om vi kanske skulle gå och se en bio, eller kanske vi går och hyr en film och har lite lördags mys här hemma. Hoppas ni har haft en bra dag  

        Lite bilder från idag.



/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 16 april 2011 12:36

Tjena! Nu åker vi till bjäred och spelar skåne mästerskapet. Jag känner mig riktigt taggad, så det ska bli kul. Vi kommer hem vid sju tiden, så vi hörs mer då. Puss

Av frida bengtsson - 16 april 2011 11:24

Nu har jag kommit hem från sebbes fotbolls match. Dom vann med 13-0 mot ängelholm. Dom spelade jätte bra. Det är riktigt kallat ute och regnar gör det också, så det är lite tråkigt, jag hade hoppats på sol.

             


/ frida bengtsson  

Av frida bengtsson - 16 april 2011 09:17

Godmorgon allesammans  Nu har jag precis käkat lite frukost och ska snart fixa mig lite. Och om sen stund ska jag kolla på min brors fotbolls match. Sen ska jag spela skåne mäster skapet, jag är riktigt taggad. Jag hoppas verkligen att vi går vidare till final. Det skulle varit super kul.

  

 Frida goes pigg!      

Av frida bengtsson - 15 april 2011 22:02

Nu har jag suttit och fixat min nya header, vad tycks? Jag kanske ska ändra några saker till men det fixar vi. Jag hade tänkt att visa några bilder från i dag, när jag och felicia var nere i ramlösa parken.

       

Det finns mycket fler bilder, men jag lägger upp fler då och då.

Imorgon ska jag spela skåne mästerskapet med mitt lag, det ska bli väldigt kul faktiskt. Hoppas vi vinner matcherna. Ni får ha en fortsatt trevlig fredagkväll, så hörs vi♥


 

Av frida bengtsson - 15 april 2011 18:27

Hejhej. Förlåt för dålig uppdatering idag, men efter skolan åkte jag direkt ner till stan och träffade felicia. Vi tog en fika på espresso house ute i de fina vädret. Det var jätte mysigt. Sen åkte vi hem till mig, och sen gick vi ner till ramlösa parken och fotade lite, bilderna kommer lite senare. Och äntligen har påsklovet kommit, känns så himla skönt. Nu kommer en massa bilder från idag.

                        

Två bilder från fame:en idag, vi dansade magdans.

Fika på espresso house, mums.

Vi hörs senare!



/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 14 april 2011 20:37

Hejsan. Nu har jag precis ducshat, efter en rolig träning. Vi var ute och sprang idag och sen hade vi lite skott, försvar och anfalls övningar. Jag får väl kolla igenom min läxa en gång till innan jag går och lägger mig, så sitter det extra tills imorgon.

Och det är ju fredag imorgon, så sjukt skönt. Då är det bara påsklovet som väntar nu då. Riktgt skönt. Vi hörs!

 



/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 14 april 2011 16:36

Jag har tänkt på det här med bikinisar, jag behöver verkligen det, till sommaren. Så jag har kollat lite på H&M och dom har en del fina bikinisar. Tänkte visa några som jag gillar.

     



/ frida bengtsson


Presentation


Hej! Jag heter Frida Bengtsson och är en tjej som är född 1997. På fritiden spelar jag gitarr, sjunger, spelar handboll & umgås med mina vänner. I min blogg skriver jag om mitt liv och min vardag.
Hoppas du vill följa, sprida & komentera den.
Ha de bra!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

♥♥♥

            

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards