fridajosefin

Alla inlägg under april 2011

Av frida bengtsson - 28 april 2011 09:16

Godmorgon på er! Idag har jag sovmorgon till 11.10, riktigt skönt. Nu ska jag äta frukost sen ska jag fixa mig lite.

 


/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 27 april 2011 22:08

Många har säkert redan hört denna låten innan. Den är helt ok, inte jätte bra, men inte dålig heller. Men hon tjejen som sjunger låten (Rebecca Black) har blivit döds hotad, jag vet inte riktigt varför, men jag tror det är för att många tycker att låten är dålig eller rättare sagt hatad. Så hon får ha poliser/vakter vid sig hela tiden, om jag har hört rätt. Men det är sjukt egentligen, man ska ju inte bli döds hotad bara för att man inte har gjort en bra låt. Jaja, just nu kollar jag på big brother, men ska snart gå och lägga mig. Sov så gott, vi hörs mer imorgon.

Här kommer låten på svenska.

Låten är riktigt dålig på svenska. Haha.



/ frida bengtsson


Av frida bengtsson - 27 april 2011 19:25

Hejhej. Jag har varit på gundtjänst nu, det va helt ok. Inget jag kanske gör frivilligt men det var som sagt helt ok. Dom sjöng och stod och pratade om gud och lite annat, men det var ju inget nytt, man visste ju ungefär vad dom skulle berätta om. Nu ska jag spela lite gitarr och sen kanske jag kollar på tv.

 

Ännu en bild från ramlösa parken (med felicia).



/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 27 april 2011 16:16

Har kommit hem från skolan och sitter just nu ute på balkongen och äter vindruvor. Vi har varit på en intervju med en präst idag, frågat 30 frågor, det tog ungefär en halv timme. Detta har vi fått i uppgift av vår lärare att göra, inte så kul, men det är skönt att ha de gjort nu. Och sen ska vi också gå på en gudstjänst. Det är en gudtjänst ikväll som jag ska gå på, men det är fler som också ska på den, så jag är iaf inte ensam. Hoppas att ni har haft en bra dag  Vi hörs senare.

    

  Syster och mamma.



/ frida bengtsson


Av frida bengtsson - 26 april 2011 20:38

Jag har varit inne på nelly.com nu och hittat lite saker som jag gillar. Snart ska jag fortsätta plugga och sen lite senare ska jag nog kolla på big brother.

Här kommer lite plagg och någon ring från nelly.

   

Diggar ringarna.

   

Snygga jumpsuits.

Vi hörs mer imorgon. Kram♥



/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 26 april 2011 18:41

Jag kanske är lite efter men jag hörde faktiskt denna låten med bruno mars första gången igår. Den är riktigt bra. Och musik videon, hahaha, med dom där aporna. Iaf bra är den och här kommer den.



/ frida bengtsson


Av frida bengtsson - 26 april 2011 15:32

Tjena. Har kommit hem från skolan nu, riktigt skönt. I morse var det jätte jobbigt att gå upp, man har ju gått upp mycket senare på lovet, men man vänjer säg nog snart. Nu ska jag plugga, plugga och plugga inför mitt SO prov jag ska ha imorgon.

Vi hörs mer senare.

    Glömde säga att vädret har varit super idag.



/ frida bengtsson

Av frida bengtsson - 25 april 2011 21:35

Jag har pluggat lite och tänkte kolla lite på big brother som börjar om en stund. Ska bara se ett litet tag för jag måste gå och lägga mig i tid, så att jag orkar gå till skolan imorgon. Så jag säger, god natt & sov gott. Vi hörs mer imorgon!





/ frida bengtsson

Presentation


Hej! Jag heter Frida Bengtsson och är en tjej som är född 1997. På fritiden spelar jag gitarr, sjunger, spelar handboll & umgås med mina vänner. I min blogg skriver jag om mitt liv och min vardag.
Hoppas du vill följa, sprida & komentera den.
Ha de bra!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

♥♥♥

            

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards